Top 5 !!!

 

Wat een dag! Na een spoedzitting van de leerlingenraad op woensdagochtend, waarin gemeld werd dat de winnaar van de wedstrijd "de strafste school" bekend zou worden gemaakt op donderdag rond 7.30u op radio MNM, beslisten we halsoverkop een ontbijt te organiseren de volgende ochtend.

Om 6.30 was de hele leerlingenraad dan ook al ter plaatse om alles in gereedheid te brengen. Enkele minuten later begonnen de eerste leerlingen toe te stromen. Het werd een gezellige drukte op school op dit zonnige vroege uur. Rond 7.30u was iedereen wel heel erg wakker toen er een busje de speelplaats kwam opgereden. Het werd een leuke troostprijs en mooie plaats in de top vijf!

Een superervaring met de hele school!

En we kregen nog een mooi rapport van de jury:

"SAC! Jullie speelplaats is de allermooiste van het hele land. Zeker na de doortocht van de jury. Dank voor zoveel eer. Jullie verlegden op héél spectaculaire wijze de grens, de hele wereld rond – dank voor alle moeite die jullie in dat filmpje en in onze hele ontvangst hebben gestoken. Elke trede was versierd, en er waren meer foto’s dan we konden bekijken op de tijd die we hadden. Koester en beleef de diversiteit in jullie school alsjeblieft verder, zoals jullie dat nu al doen. Blijf jammen met die schoolband. Blijf broodbeleg, kroketten en ijspralines uitvinden. En knappe truien verkopen. De spontane dansbattle op het einde maakte het helemaal af. Respect, respect, respect."

 

 
« Terug naar het overzicht

X