Sportdag 1ste jaar

Na het grote succes van de sportdag vorig jaar, besloot het LO-team dit jaar om niet veel aan deze formule te veranderen. Dit onder het motto: “Never change a winning team!”

Het concept:

Een externe organisatie (V-Formation) komt naar onze school met opblaasstructuren en andere leuke, uitdagende activiteiten. Zij zorgen voor al het materiaal, wij voor actieve, enthousiaste leerlingen en begeleidende collega’s (minstens even actief en enthousiast dan de leerlingen). Een overzicht van de activiteiten volgt hieronder.

The Beast

De omschrijving “world’s coolest inflatable obstacle course” is hier helemaal terecht. Dit beest stond niet voor niks al op Tomorrowland natuurlijk… Een hindernisbaan van 18m lang, zeer uitdagend maar heel vermoeiend!

The Battle zone

Een opblaasbare arena waarin leerlingen in ploegverband en één tegen één ten strijde trokken. Ook allerlei leuke spelvormen werden hier aangeboden.

Boxring Knockout

Een springkasteel in de vorm van een boksring, waarbij je een helm en gigantische opblaasbare handschoenen moet dragen. Alle frustratie eruit meppen zonder iemand echt pijn te doen. Ideaal om je eens af te reageren.

Archery Tag

Een soort van paintball, maar dan de kindvriendelijke versie met pijl (afgeronde punten dus helemaal niet scherp) en boog. Dit vonden de leerlingen bijna allemaal de leukste activiteit. Snelheid, kracht, tactisch inzicht en ook een hoog Fortnite-gehalte: dit was absolute winnaar bij ons publiek.

Highland games

Come on lads, trek die Schotse rokken maar aan en zet die rosse pruiken maar op. Gooien met houten balken, kettlebells, zakspringen: de Schotse traditionele volksspelen in een wat meer moderne versie.

 

 

 

 

 
« Terug naar het overzicht

X