Apotheose voetbalcompetitie Middenschool

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver! De leerkrachten tegen de winnende klas van de klassencompetitie.
Dit jaar waren de leerlingen van 2E te sterk voor de andere klassen. Van de leerkrachten stonden mevr. van Aerschot, mevr. Verbeeck en mevr. Van Opdorp op het veld aangevuld met de heren Delia, Jacobs en Laenens. Voor 2E werd de eer verdedigd door Hannah, Julie, Gilles, Deni, Zaynal en Arash.
2E kwam vrij vroeg op voorsprong maar moest nog voor de rust een goal van de leerkrachten toestaan. Nadien slagen ze terug toe maar telkens wisten de leerkrachten te milderen. 4-3 was de stand tot een paar minuten voor het einde. Een sublieme redding van mevr. Van Aerschot zorgde niet voor de gehoopte 5-3 maar wel aan de overkant voor een owngoal. Einde van de wedstrijd 4-4. Penalty's zouden dan beslissen over winst of verlies. Ieder team zou er drie nemen en op het einde stond er achter 2E 00. en bij de leerkrachten XX.!
Proficiat aan de leerkrachten maar zeker ook aan de voetbalhelden van 2E. Zij hadden lang zicht op de overwinning maar zoals de legendarische quote luidt: "voetbal is een eenvoudig spel: 10 mannen/vrouwen lopen achter een bal gedurende 20 minuten en op het einde winnen de leerkrachten!
« Terug naar het overzicht

X